ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Facebook

ΡΟΥΣΣΟΣ
Οικοδομικές Εργασίες Πάρος - Χτισίματα & Επενδύσεις με Πέτρα Πάρος


Η επιχείρησή μας “ΡΟΥΣΣΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Πάρο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις οικοδομικές εργασίες και στον χώρο των ανακαινίσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία καθώς και εξειδικευμένους εργολάβους, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που σχετίζονται με τις οικοδομικές εργασίες καθώς και με τις ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων στην Πάρο και στα γύρω νησιά.
 
 
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας χτισίματα κτιρίων και τοίχων, με τούβλα ή πέτρα, επενδύσεις με πέτρα καθώς και την ολοκληρωμένη ανακαίνιση του χώρου σας.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες οι οποίοι εργάζονται με ευσυνειδησία και έχουν πάντα ως στόχο την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Έτσι, σε συνδυασμό με την πληθώρα μηχανημάτων και εργαλείων που διαθέτουμε έχουμε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε και στις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες οικοδομικές εργασίες. 
Για όλες τις οικοδομικές εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά και προϊόντα γνωστών εταιρειών προκειμένου να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα.

Όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρησή μας έχει αναλάβει και φέρει εις πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, ενώ ταυτόχρονα δεν σταματά να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και των ανακαινίσεων, ώστε να μπορεί πάντα να σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας.


ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε οικοδομική εργασίες επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πάρο και τα γύρω νησιά.